1 görüntülenme
Türkçe kategorisinde (33.1k puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

(7.6k puan) tarafından cevaplandı

KORONA

                Dünyada insan yaşamaya başladıktan sonra birçok sorunla karşılaşmıştır. Bu sorunların en büyüklerinden ve ağırlarından olanlar genelde salgın hastalıklardır.

                Salgın hastalıklar dönem dönem ortaya çıkmıştır. Her salgın ortaya çıktığında milyonlarca kişinin vefat etmesine veya zarar görmesine neden olmuştur. Salgınlar dünya nüfusunun hızlıca çoğalmasını engellemiştir.

                Salgın süreçlerini kontrol altına almak zaman zaman güç olsa da üstesinden gelinmiştir. Salgınla savaşta aşılama sistemi işin içine girdikten sonra salgın hastalık sorunları azalmıştır.

                Günümüzde ortaya çıkan Covid-19 salgını hayatımızda hala salgın riskinin olduğunu gözler önüne sermiştir.

Covid-19 salgını ile birlikte yaşantı şekillerimiz değişmeye başlamıştır. Daha çok internet ortamında dersler işlenmiş, alışverişler yapılmıştır. İnsani ilişkilerimizde azalma, yüz yüze temas oranları düşmüş insani yanımızda azalmalar meydana gelmiştir. Maskeli bir yaşama merhaba dememize neden olmuştur.

Covid-19 salgını ile mücadelede bütün devletler gerekli çabayı göstermektedir. Bizlerde aşılarımızı zamanında olarak bu savaşa destek olmalıyız.

Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...