1 görüntülenme

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

(38.7k puan) tarafından cevaplandı

Transportation is an important topic. Transportation in Turkey differs in different cities. In big cities transportations available can be subway, trains, buses, planes and private cars.

Ulaşım önemli bir konudur. Türkiye'de ulaşım şehirden şehire değişir. Büyük şehirlerde mümkün olan ulaşım metro, trenler, otobüsler, uçaklar, ve özel arabalar olarak sıralanabilir.

Many people live in big cities. Therefore, the big cities are crowded. In Istanbul, for example, using private cars is hard. There are many cars on the road and this creates a traffic jam.

Büyük şehirlerde birçok kişi yaşıyor. Bu yüzden büyük şehirler kalabalık. Istanbul'da örneğin kişisel arabamızı kullanmak zordur. Yolda birçok araba var ve bu trafik oluşturur.

Instead of using private cars, using subway or other means of public transport should be preferred. Therefore, we can arrive our destination faster.

Kişisel arabalarımızı kullanmak yerine metro ya da diğer toplu taşıma yöntemlerini kullanmak tercih edilmelidir. Böylece hedefimize daha kısa sürede ulaşabiliriz.

Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...