1 görüntülenme
Türkçe kategorisinde (26.6k puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

(26.6k puan) tarafından cevaplandı

Merhaba,

BU GÜNÜN İŞİ

                İnsanlar olarak bazı işlerimizi ertelemeye eğilimimiz bulunmaktadır. Bunun sebebi ise bazen umursamazlık, bazen işin zor gelmesi bazen de tembellikten kaynaklanmaktadır.

                Her ne sebepten olursa olsun sonuçta yapmamız gereken sorumluluğumuzu yerine getirmemiş oluyoruz. Yerine getirmemiş olduğumuz her sorumluluğumuz bir sonraki günkü sorumluluklarımızla birleştiğinde bizim için daha zor hale gelmektedir. Çünkü işler birikmeye başladıkça yapmaktan uzaklaşmaya başlıyoruz ve en sonunda iş yapamaz hale geliyoruz.

                Yani ertelenen her iş bize daha zor gelmeye başlıyor. Daha sonra işlerin yolunda gitmediğinden şikayet etmeye başlıyoruz. Sebebi ise ertelediklerimiz olduğunu düşünmüyoruz.

                Bugünkü işimizi zamanında yapıyor olmamız yarınki işlerimizin devam etmesine neden olabilir. Bu tür bağlantılı olan bir işte görevi yerine getirmemek diğer işlerin aksamasına neden olmaktadır.

                Kendi hayatımızda örnek verecek olursak en basiti ile ödevlerimizi ve tekrarlarımızı yapmamızdır. Eğer ödev ve tekrarlarımızı yapmazsak öğrenmemiz eksik kalabilir. Tam öğrenme olmayabilir. Tam öğrenme olmayınca sonraki konuyu anlamamız zor olabilir.

                Günlük olarak yapmamız gereken sorumluluklar bizi daima daha başarılı ve mutlu yapar.

Başarılar dilerim

Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...