1 görüntülenme
Türkçe kategorisinde (33.1k puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

(32.2k puan) tarafından cevaplandı

ECDADA MEKTUP  ÖRNEĞİ

GEÇMİŞE MEKTUP

 

                Sevgili, değerli ve ellerinden hürmetle öptüğüm dedelerim. Günümüz Türkiye’sini  bizlere emanet bıraktınız. O günden beri bizlerin nasıl başarılı olup olmadığımızı takip ettiğinizi düşünüyorum.

                Öncelikle böyle bir vatan bırakmış olduğunuz için teşekkür ederiz. Sizin bu vatanın kıymetini bildiğiniz kadar bizlerde bu vatanın kıymetini bilmekteyiz. Bu kıymet bilme sürecinde gençlik olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz.

                Medeni toplumlar olarak kabul edilen toplumlar ile temasımız devam etmektedir. Onların teknolojilerini transfer ettik. Bu teknolojiler sayesinde günümüzde en iyi silah sistemlerini geliştirmeyi başardık. Geliştirmeye devam ediyoruz. Sizlerin yaşadığı sıkıntılardan ders alarak teknoloji konusunda çok iştahlı şekilde mücadele diyoruz.

                Kendi kimliğimizi kaybetme konusunda zaman zaman sorunlar yaşansa da bu uğurda savaşan çok genç insanımız var. Kimlik kaybetme sadece bize özgü bir durum olmadığı için her ülke gibi bizde kültürel değerlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi koruma savaşındayız. Bu savaşta örnek aldığımız insanlar sizlersiniz.

                Sizler bizlere vatan uğruna ölmeyi, çalışmayı ve hayatta kalmanın gereklerini öğrettiniz. Bütün bu yol göstericilikleriniz için teşekkür ederim.

                Yüzyılların ötesinden bizlere baktığınızda bir nebzede gururlandırabilmişsek görevimizi yerine getirmişiz demektir.

                Bu vatanı güzel insanlara emanet ettiğinizi görerek huzur içinde uyuyun.

Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...