1 görüntülenme
Kısa hikayeler kategorisinde (26.6k puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

(26.6k puan) tarafından cevaplandı
ANLIK GELECEK

Serra arkadaşı Ecem ile birlikte oyun oynarken gözüne bir küre takılır. Arkadaşına bunun ne olduğunu söylediğinde arkadaşı gülümseyerek bu insanları geleceğe götüren bir küredir. Ama nedense şu ana kadar ben hiç bir yere gidemedim. Nasıl gidileceğini de öğrenemedim dedi.

Serra arkadaşı Ecem'den izin isteyerek küre bakmak istediğini söyledi. Arkadaşı bir sorun olmayacağını ve inceleyebileceğini söyledi.

Serra küreyi eline aldığında etrafında altı  sembolün olduğunu gördü. Bazı sembollerin birbirini tamamlayan değişik yönlere bakan üçgenler olduğunu fark etti. Bu farklı yönlere bakan aldı üçgenin üzerine parmaklarını dokundurdu ve sıkıcı bastırdı ve bekledi. Değişen birşey olmamıştı. Nasıl çalıştırılacağına dair bulabilme beklentisi bir anda kayboldu. Canı sıkıldı. Arkadaşı Ecem'e dönerek başka bir çalıştırma yöntemi olup olmayacağını soracaktı Kİ gözleri fal taşı gibi açıldı.

Karşısında hiç tanımadı kırklı yaşlarında bir kadın durmuş ona dik dik bakıyordu.Kadın Serra'ya hadi ne duruyorsun gidiyoruz dedi. Serra şaşkınlıkla sen kimsin diyebildi. Kadın kızgınlıkla benim ben Ecem dedi. Serra'nın şaşkınlığı dahada arttı.

Ecemi aynanın karşısına götürdüğünde Ecem çığlık atmaya odanın içinde koşturmaya başladı. Ecem otuz yıl sonraki hali ile bulundukları zamana gelmişti. Bu büyük değişim Serra'yı panikletmiş ve hemen küredeki altı üçgene basmış ama değişen birşey olmamıştı. Daireleri denemeye karar verdi. Fakat daire sayısında bir sorun vardı. Kürenin üzerinde onbir daire vardı ve Serra'nın on parmağı vardı. Hemen bir çözüm yolu buldu. Dairelerin hepsine parmaklarını yerleştirdikten sonra son daireye burnu ile dokundu. Gözlerini kapattı ve beklemeye başladı.

Ecemi'in gözlerini aç Serra uyarısı ile bir anda kendine geldi. O kadar çok sevinmişti ki arkadaşına sım sıkı sarıldı ve iyi ki burdasın dedi.

Ecem ve Serra küreyi çalıştırmayı öğrenmişlerdi. Fakat olacaklarda korktukları için denemeyi başka zamana yapmaya karar verdiler.

Bunun kendi aralarında kalması gereken bir sır olduğu konusunda karar aldılar.

Başarılar dilerim
Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...