1 görüntülenme
Kısa hikayeler kategorisinde (26.6k puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

(26.6k puan) tarafından cevaplandı
GELECEKTE BİR SABAHIN HİKAYESİ

Arkadaşlarımla eğlenmiş olduğum bir gecenin sabahına uyanmıştım. Biraz kafam ağrımakla birlikte yinede gözlerimi açabilmiştim. Gözlerimi açmış yatağımda yatarken birden tavandaki ekran açılmıştı. Bu gün içinde yapacaklarımı sıralayan bir liste göründü.

Kahvaltı yaptıktan sonra birliğime gideceğimi,dünden kalmış olan raporlarımı düzenleyerek komutana sunum yapacağımı ve başka bir gezegende yerleşim için ön görüşme yapacağımı sıralamaştı.

Gündemin yoğunluğundan dolayı yatağımdan kalkmak istememiştim. Gözlerimin uzun süreli açık olmasından dolayı mutfaktaki sistem harekete geçmişti. Tost ekmeklerim otomatik olarak kızarmaya başlamıştı. Sıcak suyun kaynamasını duyabiliyordum.

Sonra yatağımdan kalktım. Benim kalkmam ile birlikte yatak zeminin altındaki yerine geçti. Bulunduğum odada görünürdü hiçbirşey yoktu. Böyle olmasını istemiştim. Kalabalık beni boğuyordu. Lavaboya giderek kendime gelmeye çalıştım. Elimi uzattığımda musluk aynanın arkasından çıkmıştı. Geri çektiğim anda tekrar aynanın arkasında kayboldu. Elimi kurutmam için sıcak hava üfleyen cihazın yanına gittim. Ellerimi kurulayarak elbise dolabına yöneldim.

Elbise dolabım bütün elbiselerin arasından askeri görev elbisemi bulmuş çıkarmış ütülü bir şekilde ön tarafa asmıştı. Üzerimdeki gecelik kiyafetleri çıkarıp yere bıraktığımda hemen bunları toplamaya paty dediğim küçük robotum gelmişti. Paty'i geceliğimle uğraşır halde bırakarak mutfağa geçtim.

Kahvaltımı yaptım. Kahvemi içtim. Hemen balkona geçerek tek kişilik hava aracıma binerek iş yerime gittim.

Böylelikle günün koşuşturmasının içine dalmış oldum.

Başarılar dilerim
Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...