1 görüntülenme
Fen Teknoloji kategorisinde (38.7k puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

tarafından cevaplandı

ÇİÇEKLERİN YAŞANTISI

İnsan hayatını güzelleştiren birçok canlılar bulunmaktadır. Kediler, köpekler ve atlar gibi canlılar hayatımıza renk katmaktadır.Hayatın içinde bitkilerden destek alan insanlar bitkilerden keyif alan insanlarda bulunmaktadır.

Ev içinde kullandığımız bitkilerin çoğunluğu bizim seslerimize alışkın olacakları için bizlere yakın yerlerde bulunurlar. Fakat bu bitkilerin direkt uzun süre güneş ışığına maruz kalmayacağı yerlerde yaşatılmaları gereklidir. Saksı bitkileri ile her gün konuşabilirsiniz. Sizi sakince dinleyebilirler. Konuşurken zaman zaman su vermek onların daha güçlü gelişmesini sağlamaktadır.

Eğer çok fazla güneş alan bir eviniz varsa kaktüs türü bitkiler sizin için biçilmiş kaftandır. Kaktüs aynı zamanda radyasyonu emen bir özelliğe sahip olduğu için bilgisayarların veya televizyonların yanında durmalıdır.

Sıcak mevsimlerin meyve ağaçlarını evlerimize aldığımız zaman onları saksı bitkisi yaparsak bulunduğu yeni yeri yadırgar ve yapraklarını döker sizlere küser. Tersi de soğuk bölge bitkileri içinde geçerlidir.

Bitkiler narin canlılar oldukları için sudan uzak olmamasına dikkat etmemiz yeterlidir.

Esen kalın

Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...